Αρχική Σελίδα 
 Η εταιρεία 
 Επιστημονικές
Εκδηλώσεις ΕΕΜΜΟ 
 Ιατρική Εκπαίδευση 
 Προσεχή
συνέδρια - εκδηλώσεις 
 Πληροφορίες
για ασθενείς 
 Χρήσιμοι σύνδεσμοι
(links) 
 On line
περιοδικά 
 Περιοδικό Οστούν 
 Επικοινωνία 
Εισαγωγή χρήστη
Remember me on this computer
  Forgot your password?
  Register


Εγγραφή στο ενημερωτικό της εταιρίας
Modify subscription
(συμπληρώστε το email σας)Home / Πληροφορίες για ασθενείς

Η ΕΕΜΜΟ ενθαρρύνει την ανάπτυξη κριτικής σκέψης στην βελτίωση των καθημερινών σας διατροφικών συνηθειών για να ακολουθείτε μια ισορροπημένη δίαιτα. Θα ήταν καλό να ενημερώνεστε από τις ετικέτες των τροφών για τα θρεπτικά συστατικά και το ποσοστό από αυτά που περιέχει το κάθε προϊόν διατροφής. Αυτό είναι ακόμη μεγαλύτερης σημασίας για τρόφιμα που καταναλώνετε σε καθημερινή βάση ή συχνότερα. Οι παραγωγοί-κατασκευαστές τυποποιημένων τροφίμων υποχρεούνται από το νόμο να αναγράφουν τις πληροφορίες για την περιεκτικότητα σε διάφορα συστατικά που αναλογούν σε μια μερίδα προϊόντος. Αν δεν αναγράφονται αυτές οι πληροφορίες απευθυνθείτε στην εταιρία ή τον υπεύθυνο καταστήματος. Σε διαφορετική περίπτωση καλύτερα να αποφύγετε την κατανάλωση του προϊόντος.

Για μια ισορροπημένη διατροφή ή την κατάρτιση ενός καθημερινού διαιτολογίου που θα καλύπτει τις ανάγκες σας σε θρεπτικά συστατικά μπορείτε να απευθυνθείτε σε έναν διατροφολόγο.

Υπάρχουν ιστότοποι (sites) στο διαδίκτυο από τους οποίους μπορείτε να αντλήσετε σημαντικές πληροφορίες για τα συστατικά προϊόντων διατροφής. Μερικά αναφέρονται παρακάτω :

INTEROPTICS S.A.
Powered by INTEROPTICS S.A.
Copyright © 2011
ΕΕΜΜΟ
Διεύθυνση: Θράκης 2, 151 24, Μαρούσι, Τηλ/Fax: 210 6128606, e-mail: eemmo@otenet.gr